Löysin Hellapoliisin sivuilta tämän houkuttelevan broileriruuan ohjeen ja päätin kokeilla samoin tein. Kuva ei ole ehkä kaikkein edustavin, joten voin vain sanoa, että oli älyttömän herkullista vaihtelua tavanomaisiin broileriruokiin! Maistellessa totesin, että omaan makuuni olisi saanut jäädä jonkunverran rapeitakin nachoja, joten ensikerralla levitän kastikkeen keskemmälle, jättäen reunoille paremmin nachoja esiin. Nachothan siis pehmenevät reilusti kastikkeen alla uunissa ollessaan. Mikäli tulisuutta kaipaa, niin jalapenoviipaleita mukaan tarjoiluun vaan! Parasta raikkaan salaatin kanssa.

 

1-2 rkl öljyä

400 g (8-12 kpl) broilerin ohuita fileepihvejä (maustamaton)

tacomaustetta tai vastaavaa mausteseosta maun mukaan

300 g meksikolaisittain maustettua tomaattisalsaa

2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

400 g favapapuja (käytin sen sijaan Pirkan kidneypapuja)

400 g nachoja

300 g valmista juustodippiä

100-150 g juustoraastetta

 

(Lisukkeeksi raikasta salaattia, jalapenoja, sekä creme fraichea ja guacamolea)

Paista Kananpojan ohuen ohuet fileepihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.
Mausta tacomausteella. Lisää joukkoon tomaattisalsa ja favapavut, kuumenna.

Kaada nachot laakeaan uunivuokaan. Levitä päälle juustodippi.
Lado Kananpojan ohuen ohuet fileepihvit vieretysten nachojen päälle.
Kaada pinnalle kastike.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kuumenna 200 asteessa uunissa parikymmentä minuuttia.